rotation
Menu Sluiten
Soep en bouillon, zo goed als het eruitziet Terug

Soep en bouillon, zo goed als het eruitziet

Wist je dat we vooral proeven met onze ogen ? Dat we bij het zien van een gerecht al dan niet speeksel produceren? Het is dus essentieel om goed na te denken over hoe je je soep en bouillon gaat dresseren. We geven je 5 eenvoudige presentatietips om appetijt op te wekken. Hier voor mooie soep!

Cheeseletter

Schrijf je in op de cheeseletter

Door dit formulier in te dienen, aanvaard ik de politiek van Maredsous® Kazen voor wat betreft de bescherming van persoonsgegevens. Mijn persoonsgegevens zullen conform de geldende wetten behandeld worden en ik kan op elk moment mijn rechten uitoefenen en/of mijn toestemming intrekken.

nee bedankt x

Wil je meer weten?

Laat je inspireren door onze ideeën, onze recepten en tips

Abonneer je op onze Cheeseletter

Mij abonneren

Schrijf je in op onze cheeseletter om je e-coupon
en leuke recept ideetjes te ontvangen.

Door dit formulier in te dienen, aanvaard ik de politiek van Maredsous® Kazen voor wat betreft de bescherming van persoonsgegevens. Mijn persoonsgegevens zullen conform de geldende wetten behandeld worden en ik kan op elk moment mijn rechten uitoefenen en/of mijn toestemming intrekken.

x sluiten