rotation
Menu Sluiten
Slechte timing Terug

Slechte timing

Je pasta is reeds al dente, maar je moet nog beginnen aan je saus? Giet je pasta af en haal hem van het vuur. Wanneer je saus klaar is, besprenkel je de pasta met olijfolie en dompel je hem 20 seconden onder in kokend water.

Cheeseletter

Schrijf je in op de cheeseletter

Door dit formulier in te dienen, aanvaard ik de politiek van Maredsous® Kazen voor wat betreft de bescherming van persoonsgegevens. Mijn persoonsgegevens zullen conform de geldende wetten behandeld worden en ik kan op elk moment mijn rechten uitoefenen en/of mijn toestemming intrekken.

nee bedankt x

Wil je meer weten?

Laat je inspireren door onze ideeën, onze recepten en tips

Abonneer je op onze Cheeseletter

Mij abonneren

Schrijf je in op onze cheeseletter om je e-coupon
en leuke recept ideetjes te ontvangen.

Door dit formulier in te dienen, aanvaard ik de politiek van Maredsous® Kazen voor wat betreft de bescherming van persoonsgegevens. Mijn persoonsgegevens zullen conform de geldende wetten behandeld worden en ik kan op elk moment mijn rechten uitoefenen en/of mijn toestemming intrekken.

x sluiten