rotation
Menu Sluiten
Reanimatie cursus voor pasta Terug

Reanimatie cursus voor pasta

Wil je de pasta van gisteren opwarmen, maar blijft deze plakken op de bodem van de pot? Voeg warm water toe aan de kookpot en giet daarna de pasta af. Zet een pan op een zacht vuurtje, giet er een scheutje melk in en vervolgens de pasta.

Cheeseletter

Schrijf je in op de cheeseletter

Door dit formulier in te dienen, aanvaard ik de politiek van Maredsous® Kazen voor wat betreft de bescherming van persoonsgegevens. Mijn persoonsgegevens zullen conform de geldende wetten behandeld worden en ik kan op elk moment mijn rechten uitoefenen en/of mijn toestemming intrekken.

nee bedankt x

Wil je meer weten?

Laat je inspireren door onze ideeën, onze recepten en tips

Abonneer je op onze Cheeseletter

Mij abonneren

Schrijf je in op onze cheeseletter om je e-coupon
en leuke recept ideetjes te ontvangen.

Door dit formulier in te dienen, aanvaard ik de politiek van Maredsous® Kazen voor wat betreft de bescherming van persoonsgegevens. Mijn persoonsgegevens zullen conform de geldende wetten behandeld worden en ik kan op elk moment mijn rechten uitoefenen en/of mijn toestemming intrekken.

x sluiten