rotation
Menu Sluiten
Geen hoofdschotel zonder saus! Terug

Geen hoofdschotel zonder saus!

In de professionele keukens is de bereiding van sauzen een voltijdse job ! De chef saucier waakt over de klonters, binding, kook en voorkomt dat het aanbrandt. Hier stellen we vijf tips voor om je saus te doen slagen als een pro.

Cheeseletter

Schrijf je in op de cheeseletter

Door dit formulier in te dienen, aanvaard ik de politiek van Maredsous® Kazen voor wat betreft de bescherming van persoonsgegevens. Mijn persoonsgegevens zullen conform de geldende wetten behandeld worden en ik kan op elk moment mijn rechten uitoefenen en/of mijn toestemming intrekken.

nee bedankt x

Wil je meer weten?

Laat je inspireren door onze ideeën, onze recepten en tips

Abonneer je op onze Cheeseletter

Mij abonneren

Schrijf je in op onze cheeseletter om je e-coupon
en leuke recept ideetjes te ontvangen.

Door dit formulier in te dienen, aanvaard ik de politiek van Maredsous® Kazen voor wat betreft de bescherming van persoonsgegevens. Mijn persoonsgegevens zullen conform de geldende wetten behandeld worden en ik kan op elk moment mijn rechten uitoefenen en/of mijn toestemming intrekken.

x sluiten