Glaasjes met avocado, gamba’s en Maredsous Dubbelroom

Glaasjes met avocado, gamba’s en Maredsous Dubbelroom

AlexandraAlexandra

25 jaar
Ottignies

“Ik serveer deze kleurrijke bereiding in miniglaasjes. Mijn gasten staan versteld!”

4.1.1. Verrine à l'avocat

Ingrédients

Voor 4 personen:

Bereiding

  • Snijd de avocado’s in 2, haal de pitten eruit en snijd het vlees in kleine blokjes.
  • Rasp wat limoenschil.
  • Mix de avocado, de limoenschil, de melk en de Maredsous Dubbelroom tot een puree. Voeg zout en peper toe.
  • Pel de gamba’s en laat ze 1 minuut bakken in een pan met olijfolie. Kruid met peper en zout.
  • Verdeel de puree over de glaasjes en versier met de gamba’s.

Geheim van de chef

Voor extra kleur werk ik elk glaasje af met wat versnipperde korianderblaadjes.

Klaar: geniet ervan!

De meeste van deze receptideeën komen van de mensen van Maredsous. We zijn benieuwd naar jullie recepten, stuur deze op en misschien kom je op onze website terecht. Stuur ons je recept samen met een foto van het gerecht en een foto van jezelf naar recettesmaredsous@groupe-bel.com. De beste zullen bij de volgende update van onze website online geplaatst worden.